Om du har ett intresse för det skrivna ordet så är du varm välkommen till folketsordbok.se. Här kommer vi att förse er med intressant artiklar om litteratur, skrivande och mycket mer. Ord är väldigt intressanta och det kan vara både spännande att läsa dessa och skriv ner dessa. Kanske har du författardrömmar eller liknande och då kanske vi kan hjälpa dig på vägen för att hitta rätt när du väl bestämmer dig för att börja skriva.

Det skrivna ordet

Det skrivna ordet är inte någon underskattad konstform. Det finns många som har ett intresse av att läsa det som skrivs. Vi vill gärna finnas här för dig som har författardrömmar och vårt första inlägg på sajten handlar om detta. Du kanske är vår nya Läckberg eller GW Persson. Va nyfiken och sluta aldrig drömma, det finns många som skriver och du kanske är en av dessa som redan har påbörjat din resa.

Påbörja din dröm

Idag så finns det stora möjligheter att skapa en blogg där du kan skriva ner dina tankar och påbörja din väg mot att bli författare. Försök att få kontakt med andra som är intresserad av att skriva. Ni kan tillsammans hjälpa varandra att komma framåt i ert skrivande. Det finns som sagt andra som är i exakt samma sits som du är och ensam är inte alltid stark. Det kan krävas en hel del arbete för att få sina alster utgivna men ge aldrig upp.