Planer på att skriva en roman

Om det finns planer på att skriva en roman så gäller det att du fokuserar på uppgiften och regelbundet skriver på din bok. Det är inget som kommer att skrivas utav sig själv utan det gäller att du lägger ner tid på att skriva.

Till en början så kanske du har mycket inspiration och det känns som att du är på gång med en fantastisk bok. Det kan komma dagar då du inte har samma fokus som från början. Det kan vara bra att du lär dig att fokusera på din uppgift. Om du skriver på din fritid så sätt av ett par timmar när du har kommit hem från ditt arbete och ätit din middag. Strunt i vad som är på TV utan sätt dig för att skriva. Även helgerna kan det bli fler timmar som ägnas åt din roman.

Försök att hitta ett bra ställe där du kan sitta för att skriva. Om du har en liten stuga på gården så kan detta bli en väldigt bra skrivarstuga. Om du inte har en plats så kanske du ska bygga ett Attefall där du kan få vara ifred med dina skrivprojekt. Det finns alltid fördelar att kunna få vara ifred med sina tankar när man ska skriva en bok.